• info@clinicaosteopatica.com
  • |
  • castellano
  • |
siguenos en google+ siguenos en pinterest siguenos en instagram
93 241 77 47
whatsapp+34 669 320 901

Psiconeuroinmunologia

Psiconeuroinmunologia

La Psconeuroinmunología estudia la relació entre la ment, el cervell, el sistema immunològic, el sistema Nerviós i el sistema endocrí, sense deixar de costat les relacions socials de l'individu. Explica les diferents respostes que es produeixen quan s'alliberen els neurotransmisors, hormones i altres substàncies que actuen com a molècules missatgeres entre els sistemes.
 

La majoria de les patologies tenen el seu origen en desequilibris hormonals d'algun tipus, factors emocionals i estrès excessiu entre unes altres. Però destaquen les alteracions digestives i el dèficit vitamínic i mineral a causa d'uns hàbits alimentaris erronis.

El seu objectiu principal és millorar la qualitat de vida de la persona, tractant-la, no solament donis allò que fa evident la seva malaltia, sino indagant en el propi individu aspectes com els seus hàbits alimentosos i personals, causa de l'alteració, estat psicosocial, emocional, ...

És un mitjà que ajuda a prevenir malalties i a establir les pautes necessàries per aconseguir un estat òptim de salut tant a nivell físic com a psicològic. Aquesta teràpia ajuda al propi cos a lluitar i a defensar-se, fent-se més fort i facilitant-li la matèria primera necessària per regenerar-se.
 


David Ponce és el responsable de realitzar una primera visita i pautar el tractament que unint les tècniques en les quals ens hem especialitzat: Fisioteràpia i Osteopatía, hem obtingut un eficaç tractament per combatre els desequilibris de l'organisme.Patologies a tractar

Dolor crònic i agut
Fibromialgia
Artritis
Psoriasis i Èczemes
Al·lèrgies
Alteracions digestives
Alteracions cardiovasculars
Ovaris poliquístics i síndrome premenstrual
Malalties psiquiàtriques com la depressió o ansietat
Síndrome metabòlica
Síndrome de Fatiga crònica