• info@clinicaosteopatica.com
  • |
  • castellano
  • |
siguenos en google+ siguenos en pinterest siguenos en instagram
93 241 77 47
whatsapp+34 669 320 901

Neteja hepàtica

Neteja hepàtica

La neteja i el drenatge hepàtic

En la nostra Clínica és Vanessa Tejada, Naturòpata la responsable d'acompanyar-li en el procés de la seva neteja Hepàtica.


El concepte de «netejar» el fetge apunta a una activació suau de les seves funcions excretories amb un propòsit d'eliminar la bilis antiga i retinguda dins de les vies biliars i aconseguir una evacuació vesicular regular i completa. És un procés delicat que es pot fer amb plantes medicinals, suplements, sals, olis i determinats aliments.


Amb la neteja hepàtica aconseguim els següents objectius:

  • En primer lloc, drenar de forma completa i eliminar el que ja es troba acumulat (les toxines, el colesterol i altres fraccions dels greixos).
  • En segon lloc, mantenir el flux de la bilis actiu i l'estimulació de la mobilitat de la vesícula, adequada a l'alimentació.


Què passa durant el procés de la desintoxicació i de la neteja hepàtica?


Durant els dies de «la preparació» i mitjançant una dieta i l'ús d'uns remeis naturals, els materials tòxics i greixossos hepàtics se suavitzen i adquireixen una consistència més líquida (per poder ser expulsats posteriorment); les vies biliars es dilaten i es relaxen.
En acabar amb la preparació, la vesícula i les vies hepàtiques reben un «estímul» persistent, pel qual estan obligades a realitzar unes contraccions musculars ràpides i fortes, i a expulsar el seu contingut.

Sempre existeix un risc de reciclatge i de reabsorció d'aquesta toxicitat hepàtica mobilitzada, i a més aquestes «pedres» són molt enganxifoses i pesades i solen quedar-se en el còlon durant una estona; per això és molt important realitzar un bon rentat intestinal, hidroterapia de còlon, que realitzem en la nostra clínica, com una mesura òptima posterior a la neteja hepàtica.


Recorda que no serveix per guarir malalties o complicacions hepàtiques. I no abusis de la neteja perquè tampoc és bo per a la teva salut. Si la vols repetir, espera un temps prudencial per fer-ho.