• info@clinicaosteopatica.com
  • |
  • castellano
  • |
siguenos en google+ siguenos en pinterest siguenos en instagram
93 241 77 47
whatsapp+34 669 320 901

Podologia - Estudi biomecànic de la marxa

Podologia -   Estudi biomecànic de la marxa
Podologia -   Estudi biomecànic de la marxa

Biomecànica de la Marxa, Què és?

L'estudi de la marxa tècnicament es denomina biomecànica i es centra en el desplaçament del cos recolzat sobre els peus, voluntari, progressiu i còmode per a l'organisme.

En la visita de revisió biomecànica, el podòleg realitza una exploració tant de la marxa activa com en bipedestació.

S’observa doncs les possibles alteracions que puguin influir en tota l'estructura esquelètica i es tracta els desequilibris posturals que siguin causa o conseqüència de l'alteració d'altres estructures de l'aparell locomotor.

Disposem d'un sistema computeritzat Podiatech ® que ens ajuda a poder realitzar amb més exactitud aquest estudi i que dóna una informació molt precisa de les zones del peu amb major sobrecàrrega.

 

A partir d'aquest estudi elaborem les seves plantilles adaptades i personalitzades a la seva trepitjada, tenint en compte tals valors globals d'informació, que juntament amb l'ús dels últims materials tècnics ens garanteixen tractaments personalitzats en funció de la patologia, edat, pes, activitat laboral o esportiva de cada pacient. 

 

Albert Martínez, Diplomat en podologia i especialitzat en la biomecànica de la marxa, professor en aquesta matèria dins del curs de formació per a fisioterapeutes Curs de Tècniques Miotensives i Manipulatives de Columna i Pelvis

Patologies

METATARSALGIA - PEU
DITS EN GARRA O MARTELL - PEU
TENDINITIS - PEU
PEUS PLANS
NECESSITO PLANTILLES A MIDA
PEU VAGO-VARO DE ROTAPIE
PEU CAVO
ALTERACIÓ DE LA MARXA